OPĆI UVJETI KORIŠTENJA RAVLIĆ LOYALTY KARTICE

 

1.      Mesna industrija Ravlić d.o.o. iz Osijeka, Čvrsnička 4, OIB 38495941444, izdavatelj je RAVLIĆ Loyalty kartice (u daljnjem tekstu: kartice), koja ostaje u njenom trajnom vlasništvu. Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave i obrazloženja izmijeni Opće uvjete korištenja RAVLIĆ Loyalty kartice ili u potpunosti ukine korištenje RAVLIĆ Loyalty kartice.

2.      Sve izmjene i dopune Općih uvjeta korištenja izdavatelj će objaviti na službenoj lnternet stranici www.ravlic.com . Prvim korištenjem kartice nakon izmjene ovih Općih uvjeta, korisnik pristaje na izmijenjene Opće uvjete, odnosno nove Opće uvjete.

 

3.      Korisnikom RAVLIĆ Loyalty kartice može postati svaka fizička, punoljetna osoba koja ispuni online pristupnicu ili pristupnicu na prodajnom mjestu s vjerodostojnim podatcima.

 

4.      Pravnim osobama izdaje se RAVLIĆ Business Loyalty kartica, a s Općim uvjetima korištenja RAVLIĆ Business Loyalty kartice pravne osobe će biti upoznate prilikom podnošenja zahtjeva. Pravna osoba svoju Business Loyalty karticu može zatražiti pozivom na besplatni broj za korisnike 0800 1960 ili e-mailom na loyalty@ravlic.com .

 

5.      Potpisom pristupnice podnositelj zahtjeva postaje članom programa te time bezuvjetno prihvaća sve uvjete i pravila.

 

6.      Izdavatelj obrađuje osobne podatke korisnika u svrhe učlanjenja i ostvarivanja prava na popust i pogodnosti pri kupnji te praćenja podataka o korištenju kartice i ostvarenim popustima u svrhe poboljšanja i razvoja usluga i proizvoda. Korisnik prilikom učlanjivanja u Loyalty program daje sljedeće podatke: Ime i prezime, adresu stanovanja, poštanski broj i mjesto stanovanja, broj mobitela sa svrhom registracije u mobilnu aplikaciju, sudjelovanja u nagradnim igrama, tehničkih obavijesti i obavještavanja o pogodnostima, e-mail adresu sa svrhom registracije u mobilnu aplikaciju, sudjelovanja u nagradnim igrama, tehničkih obavijesti i obavještavanja o pogodnostima, kao i datum i godinu rođenja ako želi ostvarivati posebne rođendanske pogodnosti.

 

7.      Obrada podataka iz stavka 6. ovog članka obavlja se sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka koja je dostupna na web stranici www.ravlic.com

 

8.      Korisnik se može u svakom trenutku usprotiviti obradi osobnih podataka slanjem obavijesti na adresu elektroničke pošte zastitapodataka@ravlic.com , pozivom na besplatni broj info telefona: 0800 1960 ili poštom na adresu Čvrsnička 4, 31000 Osijek. Nakon što se korisnik usprotivi obradi, Izdavatelj neće obrađivati njegove osobne podatke u svrhe marketinga, a protivljenje obradi u svrhu marketinga ne utječe na članstvo u Programu. Za protivljenje obradi putem elektroničke pošte ili putem telefona, potrebno je odjavu poslati s e-mail adrese ili zvati s broja telefona koji je naveden prilikom učlanjivanja u loyalty program u svrhu identifikacije korisnika.

 

9.      Za obradu osobnih podataka odgovorno je društvo Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o., 31000 Osijek, Čvrsnička 4, OIB: 38495941444.

 

10. Kartica se izdaje besplatno na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva.

 

11. Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. zadržava pravo dodjele, ali i pravo uskrate ukoliko se ustanovi da korisnik kartice ne poštuje pravila u pogledu korištenja kartice.

 

12. Korisnik ima pravo pisanim putem otkazati korištenje kartice. Otkaz vrijedi od trenutka kada izdavatelj primi obavijest o otkazu i vraćenu karticu.

 

13. Kartica nije prenosiva na drugu osobu i može se koristiti u svim mesnicama Ravlić prilikom kupnje proizvoda. Karticu je moguće koristiti kao sredstvo plaćanja isključivo kao zamjenu za prikupljene ili darovane bodove u iznosu defiliranih vrijednosti i definiranih uvjeta iskoristivosti istih.

 

14. Nakon aktivacije kartice, moguće je podnijeti zahtjev za zajedničko, obiteljsko skupljanje bodova. Zahtjev za aktivaciju obiteljskih kartica možete podnijeti pozivom na besplatni broj 0800 1960 ili putem e-maila na loyalty@ravlic.com . Članovi obiteljskih kartica zajednički prikupljaju bodove te svaki član ima mogućnost iskoristiti zajednički prikupljene bodove.

 

15. Izdavatelj ne odgovara za štetu koja može nastati ako korisnik kartice izgubi karticu ili je ustupi na korištenje trećim osobama.

 

16. U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je obvezan prijaviti nestanak kartice na bilo kojem prodajnom mjestu Mesne industrije RAVLIĆ d.o.o. Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi.

 

 

SUSTAV NAGRAĐIVANJA

1.      Kartica služi za prikupljanje bodova te se aktivira prvom kupnjom u mesnici Ravlić. Korisnik RAVLIĆ Loyalty programa ostvaruje bodove po modelu: za svakih jednokratno potrošenih 5€ u mesnici Ravlić kupac dobije 1 bod.

 

2.      1 bod jednak je vrijednosti 0,20 €

 

3.      Kako bi prilikom kupnje ostvario pravo na nagradne bodove, korisnik kartice je dužan istu predočiti na blagajni. Navedeni model se primjenjuje na sve vrste plaćanja u mesnici Ravlić.

 

4.      Prilikom prve kupnje korisniku će biti dodijeljeno 5 bodova dobrodošlice.

 

5.      Kako bi prilikom kupnje ostvario pravo na umanjenje računa u vrijednosti iznosa bodova na kartici, korisnik kartice mora imati minimalno 10 prikupljenih bodova te je dužan karticu predočiti na blagajni.

 

6.      Za prikupljenih 10 bodova korisnik ostvaruje pravo na umanjenje na sljedećem računu u iznosu od 2 €. Nakon što je korisnik iskoristio 10 bodova potrebno je skupiti novih 10 bodova kako bi se ostvarilo sljedeće umanjenje računa.

 

7.      U slučaju smetnje internet usluge u mesnici moguće je sakupiti nove bodove, ali nije moguće iskoristiti skupljene bodove.

 

8.      Iznosi koji ne dosežu pravo ostvarivanja dodatnog boda ne mogu se prenijeti na drugi račun, tj. drugu kupnju (primjerice, ukoliko račun iznosi 7 €, korisnik će prikupiti 1 bod, a preostala 2 € ne mogu se prenijeti za prikupljanje bodova po sljedećem računu/ kupnji).

 

9.      Bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.

 

10.Vremenskog ograničenja na korištenje prikupljenih bodova nema.

 

11.Korisnik kartice koji je prilikom učlanjenja naveo i svoj datum rođenja na dan svog rođendana ostvaruje pogodnost od gratis 5 rođendanskih bodova.

 

12.Prilikom svake kupnje kupcu je na računu predočen broj bodova ostvaren tom kupovinom i ukupan iznos do tada skupljenih bodova. Navedeni prikaz informativan je, a Mesna industrija Ravlić d.o.o. ne odgovara za moguće eventualne pogreške u prikazu stanja bodova.

 

13.Stanje bodova moguće je provjeriti u bilo kojoj od Ravlić mesnica kod tvog omiljenog mesara.

 

14. Svi prigovori na stanje bodova upućuju se Mesnoj industriji RAVLIĆ d.o.o. putem e-maila na loyalty@ravlic.com ili na adresu Čvrsnička 4, 31000 Osijek. Odgovor na prigovor bit će upućen podnositelju prigovora unutar zakonskog roka od 15 dana.

 

Poduzeli smo sve tehničke i organizacijske mjere kako bismo Vaše podatke zaštitili od gubitka, izmjena ili pristupa treće strane. U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Izjavu o zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje .

 

U Osijeku, 1. siječnja 2023.g.